From me to you

Vanaf vandaag geef ik een maand lang heerlijke kortingen op al mijn consulten en behandelingen. Omdat ik nog te vaak hoor dat niet iedereen er de portemonnee voor heeft, wil ik ook die groep zo nu en dan tegemoet komen. Mijn droom is nog altijd zoveel mogelijk mensen te helpen, daarom verlaag ik de tarieven voor een maand lang, tot 10 september !

De tarieven worden dan als volgt:

 • Persoonlijke reading      Euro 70,00       Euro 55,00*   (*exclusief reiskosten)
 • Foto reading per mail     Euro 40,00       Euro 25,00
 • Groepsreading  p.p.       Euro 20,00       Euro 15,00
 • Telefonisch consult         Euro 35,00       Euro 25,00
 • Healing                           Euro 50,00       Euro 35,00
 • Ondévit behandeling      Euro 60,00       Euro 45,00

Verder wil ik mij weer wat meer gaan richten op het geven van healings. Ik heb een eigen concept bedacht (op basis van een bestaande healing) en wil er graag mijn eigen touch aan geven. Binnenkort zal ik hiermee gaan starten en wil dan weer proefpersonen gebruiken zodat ik volledig eigen kan maken. Zodra ik hierover nieuws heb, zal ik dit op mijn pagina posten.

Ik zie je graag terug in mijn praktijk voor een consult of een behandeling naar keuze. Want, wie wil er nu niet weer op weg geholpen worden op het pad des leven ?

 

 

 

2 Responses to “From me to you”

 1. Hoi Su.
  Ik denk dat ik zeker wel wat hulp kan gebruiken.
  Ben zoels je weet al van ver gekomen, maar zit nog steeds niet helemaal lekker in mijn vel.
  Vind het alleen zijn nog steeds moeilijk.
  Heb nog last van woede-aanvallen, weinig begrip op mijn werk. Ik ben binnenkort 1 jaar ziek en we gaan dan het volgende traject in. Ik heb besloten om na dik 19(!!!!) jaar, te gaan zoeken naar een andere baan.
  We gaan dus het tweede spoor in. Superspannend, maar ik moet wel.
  Ik zie mezelf niet nog (hoelang moet ik nog?), 17,3 jaar daar werken.
  Oh ja, wordt 27 augustus 50!!!
  Vind ik ook best heftig.
  40 vond ik niet erg, maar 50!!??
  Echt zo niet leuk!?
  Heb een heel goede band met mijn zoon Merijn (15, in oktober.16).
  Met mijn dochter Nora (12, in december. 13), gaat het een stuk minder. Ik app haar bijna iedere dag, over wat ik doe, over mijn vakantie etc. En ik zeg altijd dat ik haar mis en van haar houd.
  Verder push ik haar niet.
  Ze wonen allebei bij hun vader, met wie het contact nogal stroef verloopt. Helaas. Kortom, genoeg te doen! ???????? Ik wil me wel opgeven als proefpersoon, ik weet niet of ik daar geschikt voor ben.
  En anders een andere behandeling die past bij mijn “kuren en gekkigheden”. ????????
  Dus ik hoor graag van je, wat voor mij het handigst is.
  Lieve groet, Mariëlla.

  Beantwoorden

  • Lieve Mariëlla.
   Ik lees nu je reactie pas, excuses. Geen idee hoe dat nou kan eigenlijk.

   Je hebt ongelofelijke stappen gezet hoor, echt petje af. Eindelijk heb je voor jezelf gekozen, iets wat gewoon móest. Je huwelijk bracht je niets meer en nu ook je baan niet meer. En wat je zegt ook: je moet wel. Als je weer gelukkig wilt worden tenminste ! Het enige wat je dan kan doen is jezelf bevrijden van negativiteit en uitzichtloze relaties en situaties.

   Je kunt je zeker opgeven als proefpersoon, ik denk dat de nieuwe healing absoluut wat voor je is. Helaas ben ik nog niet zover om hem uit te voeren, mijn praktijkkamer is bijna af en dan kan ik starten met de healings geven. Ik houd je in gedachte dan. Overigens vraag ik wel een kleine vergoeding maar dat zal niet meer zijn dan Euro 15 tot Euro 20.

   We houden contact hoor en ik ben super trots op je wat je allemaal in gang hebt gezet voor jezelf!

   Liefs,
   Su

   Beantwoorden

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>