Healings

Nieuwe energie vervangt oude energie en zorgt voor een betere doorstroom”

 

Universele energie is de bron van het leven en is in alles en iedereen in het Universum aanwezig. Door jezelf open te stellen voor universele energie, kan genezing ontstaan. Als healer functioneer ik als doorgeefluik en geef ik de healing energie aan jou door die vanuit het Universum gestuurd wordt. Hoe meer jij je openstelt voor deze healing energie, hoe beter de healing zal uitpakken.

Een healing zorgt er niet alleen voor dat jouw energie weer gaat stromen zoals het hoort maar doet veel meer. Het neemt de blokkades weg, zorgt voor emotionele opruiming, maakt je aura schoon en helder, geeft je innerlijke kracht terug, brengt je chakra’s in balans en geeft rust. Waar jij behoefte aan hebt, word door een healing aan je gegeven.

Ik geef 3 soorten healings namelijk Reiki healing, Chakra healing en Shiva’s healing.

 

Reiki Healing

Dit is een standaard healing, Met reiki scan ik je hele lijf (fysiek & mentaal) en daar waar nodig haal ik negatieve energie weg, vul ik energie aan waar tekort is en schoon alles op. Zie het als een korte schoonmaak. Een Reiki Healing duurt ongeveer 20-25 minuten.

Chakra Healing

Deze healing is vooral gefocust op de chakra’s. Één voor één loop ik je chakra’s na en zorg ik ervoor dat de chakra’s die uit balans zijn weer meer in balans gebracht worden. Ook hierbij haal ik negatieve energie weg en vul ze aan met positieve energie, Als laatste verbind ik je chakra’s met elkaar waardoor ze meer op één lijn komen. Hierdoor stroomt alles nog beter en vullen de chakra’s elkaar ook weer aan.Een Chakra healing duurt ongeveer 20-25 minuten.

Shiva’s Healing

Deze healing is gebaseerd op Shiva, een van de drie grootste Hindoe Goden. Shiva is de god die staat voor de schepper en tegelijkertijd ook voor de vernietiging. Hij vernietigt het oude en creëert het nieuwe. Zodoende zorgt hij voor een zuiver bewustzijn. Voor deze healing werk ik onder andere met edelstenen en veren. De edelstenen om chakra’s te activeren en  in balans te brengen en de veren om je aura te zuiveren. Je hele energieveld krijgt een flinke boost. Ga je voor de grote schoonmaak, dan is deze healing echt iets voor jou. Shiva’s healing duurt ongeveer 20-25 minuten.

Na de healing is er tijd voor een lekker kopje thee en zal ik met je bespreken wat ik heb gedaan en waar ik tegenaan ben gelopen. Dit zorgt voor verheldering bij jezelf, wat ook weer voor een stukje emotionele heling zorgt.

 

‘Om Namah Shivaya  ~I honor the divinty in myself’

(Shiva Mantra voor heling van alle fysieke, mentale en spirituele kwalen)