Huiszuivering

Je zit ’s avonds op de bank en ineens heb je kippenvel over je hele lijf. Een onbehagelijk gevoel van iets wat je niet thuis kunt brengen. Voor veel mensen is dit gevoel herkenbaar. Maar doordat men het niet kan plaatsen, ontstaat er vaak angst (voor díe plekken in huis die je dit nare gevoel geven).

Suzannah Janssen Huiszuivering

Mijn ervaring is dat dit overleden dierbaren of entiteiten zijn die een band hebben met de plek waar zij rondhangen. Overleden dierbaren of entiteiten laten door middel van koude rillingen of het onbehagelijke gevoel, weten dat ze er zijn. Het kan ook een entiteit zijn die nog niet is overgegaan naar het licht en dus niet weet waar hij of zij heen moet. Veelal zoeken zij hulp en proberen op deze manier contact te maken. En een overleden dierbare wil juist graag bij je zijn of waken over jou of je gezinsleden. Echter, deze entiteit heeft geen idee dat jij hem/haar niet ziet.

Helaas, jij herkent dit niet en het enige wat bij jou ontstaat is angst. Deze angst versterkt het nare gevoel. Maar realiseer je dat het grotendeels jouw eigen angst is wat het onbehagelijke gevoel geeft en niet de entiteit die rondhangt.

Naar mijn mening worden mensen door bepaalde films en verhalen -onnodig- bang gemaakt. Iedere entiteit in huis wordt dan gezien als een spook of geest die kwaad wil. Kwaadaardige entiteiten bestaan zeker. Maar of zij jou kunnen raken, is afhankelijk van of je er voor openstaat of je dit aantrekt én of je er bang voor bent.

Ik kan contact maken met deze entiteiten en hen begeleiden naar het licht of de boodschap doorgeven die zij bij zich dragen. Daarna zuiver ik de ruimte met salie, heilig hout óf wierook. Welk middel ik gebruik is geheel afhankelijk van de energie die er hangt en hoe sterk deze is.

Wil je meer weten? Dan kun je mij altijd bereiken via de contactpagina of Facebook. En kijk hier voor de tarieven.