Ondévit

 

“De kracht van geschreven woorden”

 

Jij en ik bestaan uit energie, dat weten we allemaal. En in ieder energiesysteem is er soms sprake van energieverlies. Waar aan de ene kant energie wegvalt, hoopt het ergens anders in datzelfde systeem weer op. Als wij als mens last hebben van onbalans in ons energetische systeem, kunnen wij hier op allerlei manieren last van krijgen in de vorm van lichamelijke of mentale klachten.

De Ondévit methode spoort deze onbalans op; jouw energiesysteem wordt als het ware gescand

Woorden, zowel gesproken als geschreven, geven een trilling af. Deze trillingen zitten opgeslagen in ons geheugen en daarmee ook in het geheugen van onze cellen. Vergelijk de hersenen met een grote computer; alle informatie wordt opgeslagen, verwerkt en gebruikt. Ondévit werkt via kaartjes met geschreven woorden. Ieder woord geeft een andere trilling af.  De speciale Ondévit kaartjes worden een voor een op het lichaam getest via een magneet. Vergelijk het met de scanner en de streepjescode in de supermarkt. Je scant de streepjescode, de hersenen van de scanner verwerken dat en na een paar seconden staat er in je scherm wat het product is. Bij Ondévit is de magneet de scanner en het kaartjes met het geschreven woord de streepjescode.

Er wordt op drie niveaus getest namelijk lichamelijk, geestelijk en spiritueel. Van de energetische onbalans zijn we ons vaak niet bewust en dus laat het onbewuste middels de test zien waar de energie in balans gebracht mag worden. De test is direct ook de behandeling; de energie wordt direct al peil gebracht via de magneet en de woorden op de kaartjes.

Als de test klaar is  worden de kaartjes verzameld en omgezet in druppels. De woorden zijn letterlijk in flesjes gevangen. Het zijn energetische druppels die de energie weer aanvullen waar nodig. Daar waar tekort is aan energie wordt aangevuld en daar waar energie zich ophoopt wordt weggenomen.