Over Suzannah de Groot

Su Reads – Voor readings, healings en spiritueel coaching mét een down to earth aanpak.

“You are you and that is your power” las ik ooit ergens en deze quote omschrijft mijzelf perfect. Ik ben ik inderdaad. Net als jij en vele anderen; uniek in haar soort. Als ik mezelf moet omschrijven wie ik ben of wat ik doe, moet ik altijd eventjes nadenken. Ik ben lange tijd op zoek geweest naar een soort rol die ik kon vervullen maar dat gaat niet, simpelweg omdat ik niemand anders kan zijn dan mijzelf.

Spiritualiteit speelt al heel lang een grote rol in mijn leven. Het is way of living voor mij maar zonder dat het vaag of zweverig is. Door spiritualiteit ben ik bewuster gaan leven en gaan inzien dat door middel van mijn eigen gemaakte keuzes, het levenspad naar links of naar rechts afbuigt. Je hebt zelfs deels te regie  Hoe je  levensreis verloopt is deels dus afhankelijk van de keuzes die je maakt. Mijn zesde zintuig is bovengemiddeld ontwikkelt waardoor ik heldervoelend, helderwetend én helderziend ben. Met deze extra tools kan ik mensen, die bereid zijn om uit oude gedrags- en denk patronen los te willen komen, begeleiden naar vernieuwing. Het terugvinden van je innerlijke kracht is voor mij heel belangrijk. We bezitten deze kracht allemaal maar niet iedereen is zich hiervan bewust. Het kan ook zijn dat deze kracht in jou alweer een tijdje zoek is. Samen met jou ga ik op zoek naar die inner power in jou die gaat ervoor zorgen dat je weer vooruitgaat in je leven. Dat je de touwtjes weer terugkrijgt in eigen handen. Zo word je bevrijd uit je eigen gecreëerde doolhof en kun je weer stappen gaan zetten naar meer innerlijke groei,