Readings

~Energy never lies ~

20160823-142757-_MG_3190- Bibi Veth

Wat is een reading eigenlijk?

Wij hebben allemaal energie  in en om ons heen. In ons fysieke lichaam lopen de meridianen. Dit zijn energiebanen en kun je zien als de snelwegen van onze levensenergie. Ze verbinden lichaamsdelen, organen, zintuigen en de psyche met elkaar. Vanaf onze stuit tot aan onze kruin hebben we 7 chakra’s. De chakra’s zijn eigenlijk de kruispunten van onze meridianen en zorgen ervoor dat de energie verder kan stromen.

De aura kennen we allemaal. De aura is het energieveld om ons heen. Je bent je er niet altijd bewust van maar je slaat veel informatie op in jouw aura. Tijdens een reading lees ik jouw energie en daarmee dus jouw opgeslagen informatie. Jouw innerlijke energie communiceert ook met jouw aura en dat is de informatie die ik ‘lees’.

Vastlopen in oude patronen, bekneld raken in situaties, je verleden waarin je soms traumatische ervaringen hebt opgelopen. Je bent er niet altijd van bewust maar deze drie oorzaken kunnen je in je verdere leven in de weg gaan zitten. Het gevolg is: emotionele klachten en stressklachten. Deze klachten kunnen gaan opstapelen zonder dat je wat merkt. Maar op een dag komen ze aan de oppervlakte. Geestelijk en uiteindelijk lichamelijk. Denk aan je onzeker voelen, minderwaardig of je wordt steeds meer introvert. Lichamelijke klachten zijn een automatisch gevolg.

Door een reading geef ik jou inzicht in jouw situatie. Met dit inzicht kun jij jezelf uit deze benarde positie bevrijden. Je verandert je houding, je energie ten opzichte van het probleem. Daarnaast geef ik je de handvatten die ervoor zorgen dat je niet meer op hetzelfde punt komt vast te zitten. Je kunt weer vrijer bewegen.

PERSOONLIJKE READING

Voor een persoonlijk consult kom ik bij je thuis omdat ik van mening bent dat je in eigen omgeving vaak het meest ontspannen bent. Hoe relaxter jij bent, hoe meer energie er vrijkomt. Is er geen gelegenheid om mij te ontvangen,  kun je naar mij toekomen. Een persoonlijke reading duurt een uur tot anderhalf uur en in die tijd kun je al die vragen stellen waarmee jij inzicht krijgt in je eigen situatie. Zo wordt jou vanzelf duidelijk waarom de dingen gaan zoals ze gaan.

FOTOREADINGS

Een foto reading is voor diegene die niet perse een privé-consult willen of die te ver weg wonen,. Dit is een mooi alternatief want vanaf een foto komt ook veel energie vrij die ik ook kan lezen. Een fotoreading gaat altijd via de mail.

Hoe werkt dit?
Na een aanvraag via de site, mail je mij een foto met de vragen die je wilt stellen. . Dit kan een foto zijn van jezelf, van jouw kinderen of van een verloren dierbare. Foto’s van partners, vrienden, collega’s en alles wat buiten jouw familiekring staat lees ik niet. Het is niet aan mij om vertellen waarom die ene persoon niet ingaat op jouw toenadering maar ik kan je wel vertellen wat jij daarin beter wel en niet kan doen.

Nieuwsgierig geworden? Doe een aanvraag via de contactpagina en zie wat gebeurt! Voor € 40,00 krijg je een uitgebreide reading op het moment waarop het jou uitkomt. Bekijk de tarieven!

GROEPSREADINGS

Naast een privé-consult of een fotoreading geef ik ook readings in groepsverband. Een sfeervolle avond samen met familie, vrienden of misschien wel collega’s bij jou thuis. Één voor één ontvang je een persoonlijke boodschap onder het genot van een hapje en een drankje.De groep kan bestaan uit minimaal 4 tot maximaal 8 personen. De kosten voor groepsreadings zijn € 20,00 p.p.

Er zijn nog veel meer vormen van readings geven. Via Skype, via een kleine kaartlegging of via een telefonisch consult.

Wil je meer weten? Dan kun je mij altijd bereiken via de contactpagina of Facebook. En kijk hier voor de tarieven.