Access Bars: Rust en ruimte in het hoofd

Nu de energie van dit moment nerveus en gespannen is, zitten we nog sneller in ons hoofd als in tijden van rustige energie. Logisch, de energie is redelijk zwaar waardoor je sneller in lagere vibraties terechtkomt. In die lagere vibraties zal je eerder meegezogen worden in de hersenspinsels van het hoofd. En kom daar maar weer eens 123 uit. Dit kan je doen door aardingsoefeningen, meditaties en stilte momenten voor jezelf inplannen, wat heel fijn werkt. Helaas zit je soms al zo ver vast in het hoofd dat je je de blubber kan aarden, mediteren maar helaas haalt dat niks uit. Access Bars is daarbij een uitkomst.

Er lopen door en rondom het hoofd 32 energiebanen die zich met elkaar op bepaalde plekken verbinden. In de energiebanen liggen jouw emoties, gedachten, ideeën, beslissingen en overtuigingen opgeslagen. Denk aan controle, geld, gewaarzijn, creativiteit, enzovoort. Door diverse drukpunten op het hoofd in verschillende combinaties zacht aan te raken, laat je de energie weer vrijer stromen. Je zult merken dat er meer rust in ruimte in je hoofd en daarbij ook in je lijf komt. Ten tweede zul je merken dat je veel meer weet dan je denkt. De informatie die in deze energiebanen opgeslagen liggen, komen immers vrij.

Om goed in de flow van Access Bars te kunnen komen, wil ik natuurlijk lekker kunnen oefenen. Daarom vraag ik in het begin een kleine vergoeding van € 30,00. Wil jij een Access Bars behandeling ervaren? Vul voor het maken van een afspraak het contactformulier via mij site in met als onderwerp “Access Bars”. Hoe lekker is het toch om weer rust in het hoofd en lichaam te ervaren?

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.