Chakra hangers gevuld met energie

De afgelopen weken ben ik bezig geweest met nieuwe dingen bedenken en heb ze ook direct uitgewerkt. Ik maak al eigen dromenvangers maar nu heb ik de chakra hanger verzonnen. Deze hanger werkt hetzelfde als de DreamWeaver alleen waar de DreamWeaver je in een stukje proces ondersteunt, zorgt de chakra hanger meer voor je eigen energie en de bijbehorende chakra’s. Soms is je wortelchakra wat uit balans maar het kan ook gebeuren dat je keelchakra wat geblokkeerd is.

De chakra hanger helpt die chakra dus te herstellen en verzorgt daarmee ook de andere chakra’s.  Je hele energiestroom blijft in balans door de energie die ik de chakra hanger heb meegegeven.

Soms maak ik chakra hangers puur op de universele energie waar wij allemaal mee te  maken hebben maar ik maak ze ook persoonlijk. Door mij aan te geven waar je momenteel mee in de knoop zit, of situaties die je veel energie kosten, weet ik precies welke chakra of chakra’s er bij jou uit balans zijn. Ik stel de hanger zo samen dat deze volledig resoneert met jouw energie en je daarom dus zeer goed ondersteunt in bepaalde periodes. Daarbij geef ik alle hangers een eigen titel mee. Zo heb ik ‘High Energy’ gemaakt voor iemand die met de hoogste energievorm werkt, de ‘Powerful You’ was om jouw innerlijke kracht nog meer een boost te geven en ‘Pure Spirit’ ondersteunt het contact met je Hogere Zelf.

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan maken? Of heb jij zelf een thema waar je graag een chakra hanger op gemaakt wil hebben? Mail mij op su@sureads.nl en ik geef je alle informatie die je nodig hebt.

Chakra hanger 'High Energy' Chakra Hanger 'Powerful You'Chakra Hanger Pure Spirit

 

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *