Chakra Hangers

Wat is het toch heerlijk om creatief bezig te zijn. En nog leuker is het als ideeën uitgewerkt worden en nog bijzonder leuk uitpakken ook!  Een jaar geleden heb ik de DreamWeaver bedacht, een krachtstok die ik zelf maak en volledig op jouw energie afstem. Dat de DreamWeaver goed in de smaak valt, is gebleken: vele bestellingen verder kan ik zeggen dat het ontzettend leuk is om te maken en ieder exemplaar is uniek.

Chakra hanger Annet

Maar niet iedereen heeft een krachtstok nodig; soms kunnen kleinere hangers ook vreselijk leuk zijn. Daarom maak ik nu ook Chakra hangers. Deze werkt hetzelfde als de DreamWeaver: de Chakra hanger is gemaakt voor de ontvanger en kan gevuld worden met energie die jij nodig hebt, zodat jouw hanger ondersteunend werkt, maar er kan ook energie in die bij jou past. Je zou de Chakra hanger als mala kunnen gebruiken of als gelukshanger. Werkt de DreamWeaver krachtig op jouw hele ZIJN, de chakra hanger verzorgt voornamelijk je chakra’s. Ze worden in balans gehouden en gereinigd door deze hanger en iedere keer als je naar je Chakra hanger kijkt, stroomt deze reinigende en balancerende energie jouw chakra’s binnen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Chakra hanger?  Mail mij op su@sureads.nl of vul het contactformulier op mijn site in. Ik kan voor jou zeker een eigen Chakra hanger maken !

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *