Chakra’s buiten ons lichaam

We weten allemaal wel wat chakra’s zijn of we hebben er in ieder geval wel eens wat over gehoord. In ons lichaam zitten zeven chakra’s. Chakra’s zorgen voor de juiste doorvoer van onze energie. Maar wat veel mensen niet weten is dat we buiten ons lichaam om ook ontelbare chakra’s hebben. Onder ons hebben we 5 chakra’s als we het chakra van Moeder Aarde meetellen. Maar boven ons is het oneindig. Iedereen en alles bestaat uit energie en we zijn allemaal met elkaar verbonden. Het is dus niet meer dan logisch dan er om ons heen dan ook energiecentra zijn die de energie van ons allemaal reguleert.

Onder ons zijn 5 chakra’s. Deze energielagen in de aarde zijn heel erg goed te gebruiken als je aardingsoefeningen doet. Je visualiseert wortels vanaf je voeten die de aarde ingaan en zich verder vertakken, diep de aarde in Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om deze wortels in de energielaag van de dolfijnen te prikken. Dolfijnen worden ook wel de Engelen van de oceaan genoemd en zorgen voor heling en eenheid. Ondertussen zijn ze speels en vertederend maar enorm intelligent.

17webcorr

Een chakra daaronder is de Midden-Aarde chakra. Als jij je hiermee verbindt, sta je behoorlijk stevig en krijg je volop aardende energie. Daarentegen kom je ook weer wat gemakkelijker los uit deze laag. Aardende energie sluit goed aan op je wortelchakra (deze zit bij je stuitje) en zorgt voor een stevige basis bij jezelf. Je voelt je veilig en zelfverzekerd.

Verder is er ook nog een Walvis chakra. Hierin kun je je wortels ook vastzetten tijdens je aardingsoefening. Walvissen zijn zeer spirituele dieren en krachtig. Het is het enige dier in de oceaan wat heel groot is en naar enorm dieptes van zwemmen. Daarom laat deze energie ons ook de diepte ingaan in onszelf en contact maken met onze diepste ik-kern.

Boven ons zijn ontelbare chakra’s. Ook hiermee kunnen we ons verbinden tijdens aardingsoefeningen. Dit zorgt voor de ontvangst van Universele energie. Vanaf je kruin kun je onzichtbare koorden omhoog laten gaan en dit koord kun je verbinden met de zon, de maan, de sterren, andere planeten, de wolken, enzovoort. Maar je mag het koord ook verbinden met ieder willekeurig chakra wat jezelf een naam geeft, een kleur. Visualiseer dit koord, laat het opstijgen en vervolgens zelf een weg kiezen. Het koord gaat omhoog door de wolken heen en kan dus in gedachten zomaar ineens links- of rechtsaf slaan. Bepaal zelf wanneer het koord zich mag verbinden, jij stuurt dit koord namelijk. Zelf visualiseer ik verschillende bollen boven mij. Bijvoorbeeld een roze bol met glitters, een gouden bol maar het kan ook een bol gevuld met Engelen zijn. Doe wat goed voelt voor jou. Misschien ben je gek op honden en vul jij de bol boven je met je lievelingshond. Of je stopt er muziek in waar je van houdt. Alles is mogelijk en het hoeft niet perse zweverig te zijn. Verbind jezelf met iets wat vertrouwt is en waar jij je goed bij voelt. Dan geeft het vanzelf de juiste energie die jij op dat moment gebruiken wil of nodig hebt.

 

 

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *