Combi behandeling Bars / Reading

“Tja, eigenlijk weet ik het ook wel”. Het is een uitspraak die ik vaak hoor tijdens een persoonlijke reading. Ons weten; het is zoveel groter als dat wij ons beseffen. We wéten het maar omdat we de verbinding met dit weten regelmatig kwijt zijn, raken we verstrikt in allerlei verhalen die zich buiten ons om afspelen. Verhalen die het hoofd ons probeert wijs te maken. Verhalen waarin we steeds weer geloven omdat het hoofd toch het juiste met ons voorheeft? Helaas is het tegendeel waar. Het hoofd is overbeschermend, het beperkt in plaats van dat het verruimd.


Door de energie die zich op en om je hoofd heeft vastgezet weer in beweging te zetten, zullen de verhalen die niet van jou zijn en waar je niets meer mee hoeft, loskomen. Hierdoor komt er niet alleen meer ruimte en rust in je koppie maar wordt ook de weg vrijgemaakt naar alle kennis en wijsheid die in jouw prachtige hart ligt opgeslagen. Je slaat dus twee vliegen in één klap.
Daarom wil ik een combinatie behandeling gaan doen: Access Bars met een persoonlijke reading. De Bars behandeling laat de energie in het hoofd weer stromen en de reading zorgt ervoor dat jij gemakkelijker in verbinding komt met jouw innerlijke weten. We doen dan de ene week de Bars sessie en binnen twee weken de reading. Want wat nou als je met al die opgeslagen kennis en wijsheid in jou nog meer mogelijkheden kan creëren?


Spreekt dit je aan of wil je eerst wat meer informatie? Vul dan het contactformulier in op mijn site, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *