En, wat voor soort reading kies jij?

Een reading kan op zoveel manieren gegeven worden en ook ik ben nog wel eens verbaasd over bepaalde vormen. Pas las ik over een medium die een reading kon geven via sigarenrook. Blijkbaar kun je het stukje onbewuste van iemand dus ook met rook blootleggen.

Zelf heb ik ook meerdere manieren waarop ik een reading geef. Welke vorm je ook kiest, ze zijn allemaal even effectief.  Riep ik in het verleden dat de persoonlijke reading altijd nog het meest effectief is, tegenwoordig zijn daar vele varianten bijgekomen. De persoonlijke reading heeft één voordeel; alle vragen die tijdens dat consult ontstaan, kunnen direct gesteld worden. Met een reading via de e-mail is het vaak nog wel wat heen en weer mailen voordat alle vraagtekens zijn opgelost.

Ik ben mij bewust van het feit dat niet iedereen naar Hoofddorp kan of wil komen. Als ik naar de ontvanger van de reading toega, en je woont flink wat kilometers weg, tikken de reiskosten ook behoorlijk aan. Daarom begrijp ik het heel goed dat het menigeen ervan weerhoudt. Toch vind ik dat jammer want deze mensen willen graag wel de antwoorden horen op de vragen die al zolang door hun hoofd spoken. Omdat ik niet alle soorten readings op mijn pagina kan benoemen, is men dus niet op de hoogte van wat er allemaal gedaan kan worden.  Zo geef ik persoonlijke readings, mét kaarten, zonder kaarten, via een foto, via een voorwerp. Daarnaast kan je kiezen uit een consult aan huis, via de telefoon, via Skype of  via de mail.

Vandaag had ik een telefonisch consult. Terwijl de persoon zijn vragen stelt, trek ik ondertussen mijn kaarten en kan ik iemand zodoende weer de goede kant opduwen. Toch persoonlijk, genoeg ruimte om die vragen te stellen die nodig zijn en je hoeft er niet voor te reizen. Gemak dient de mens, toch?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jou? Vul het contactformulier in op mijn website of stuur een mailtje naar su@sureads.nl

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *