Helende energie, ook voor dieren !

Inmiddels weten we dat alles energie is. Einstein, Tesla, ze hebben het allemaal aangetoond. Maar ook alles heeft een energieveld om zich heen. Niet alleen mensen en dieren maar zelfs je passpiegel in je slaapkamer of de bloempot buiten in de tuin. Daarnaast ben ik van mening dat wij allemaal met elkaar verbonden zijn. Onzichtbare lijntjes die ons met mensen aan de andere kant van de aarde verbindt. Zie het als een telefoonlijn. Deze lijn staat continue open en er wordt verder geen woord gewisseld.Door mijn hooggevoeligheid kan ik gemakkelijk verbinding maken met alles waarmee ik verbind wil maken. Ten tweede komt deze verbinding alleen tot stand als de andere kant ‘opneemt’  zeg maar. Wordt er niet opgenomen, dan betekent dat voor mij dat iemand geen toestemming geeft om in te loggen. Maar soms is zo’n verbinding er ineens spontaan. Je belt niet en toch hoor je ineens ‘hallo’. Dan belt de ander dus en dat gebeurt 9 van de 10 keer alleen als de andere kant mijn hulp nodig heeft.

Een ex collega is met mij bevriend via Facebook. Zij is paardengek en heeft een te gek eigen paard. Ik ben geen onwijze paardenliefhebber maar deze meneer heeft mijn hart gestolen vanaf het moment dat ik hem zag. Vraag mij niet waarom, soms zijn dingen gewoon zoals ze zijn :). Gisteren lees ik een post van haar waarin zij uitlegt dat Flynn, zo heet deze knappe knakker, behoorlijk ziek lijkt en zijn beste maatje Angelo, een ander paard die in dezelfde stal staat, ook. Ze maakt zich zorgen want het lijkt erop dat hij droes heeft opgelopen, een besmettelijke ziekte voor paarden. Een bacteriële infectie die op de luchtwegen gaat zitten. Al eerder las ik over benauwdheid bij Flynn en heb altijd het gevoel gehad dat het een allergie is. Ik lees dat ze behoorlijk in zak en as zit en geen oog dichtdoet. Veearts erbij en al maar ja, Flynn moet eerst opknappen.

Op het moment dat ik naar zijn foto kijk, heb ik contact met Flynn. Hij staat op de foto met zijn beste vriend Angelo en laat mij direct weten dat ik zijn bazin mag vertellen dat er niks ernstigs is. Mij vertelt hij dat hij een allergie heeft. Waarschijnlijk hooikoorts achtig. Een bepaalde hooi of stro soort, gras of wat dan ook. Ik stuur zijn  bazin een berichtje en die springt direct deels een gat in de lucht. Ze dacht zelf aan een stof allergie en wil hem graag zo snel mogelijk naar buiten hebben. Verder vertel ik haar dat de verbinding tussen Angelo en Flynn niet helder is en dat deze paardenmannen elkaar ziekjes houden zeg maar. Zij laat mij weten dat Angelo een beetje de baas is van de twee en Flynn de onzekere. Haar gevoel gaat iets soortgelijks aan en daarom staan ze niet meer naast elkaar in stal maar schuin tegenover elkaar.”De verbinding tussen hen is niet helemaal lekker, het voelt troebel en het lijkt of sommige stekkertjes geen goed contact maken” leg ik uit “Flynn gaat er zeker van opknappen; het onzekere zal beetje bij beetje afnemen en zo knappen ze weer op, één voor één”. Ik krijg een joepie de poepie reactie terug. Mooi toch hoe dit werkt? Een mens of een dier vraagt op zielniveau om hulp, ik kan deze hulp bieden en wedden dat Flynns energie positief zal gaan draaien? I love  my job <3

 

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *