Iedere reading is verschillend

Soms zijn mensen op zoek naar specifieke antwoorden. Bijvoorbeeld van een overledene. Iedere reading is anders. Soms komen er behoorlijk wat details door zoals namen, data, specifieke situaties en andere punten waaruit blijkt dat we écht met die overledene contact hebben. Helaas gebeurt het ook dat de informatie die doorkomt, heel basis is.Ik zeg erbij helaas want voor de ontvanger kan dit soms teleurstellend zijn. . Basisinformatie zoals dat de overledene jou of iemand in je familie beschermt, dat hij of zij bij andere overleden familieleden of dierbaren zijn aan de andere kant en dat ze trots zijn op jou hier op aarde. Allemaal heel fijn om te horen maar ja, pas als er informatie doorkomt waar alleen jij en de overledene van op de hoogte zijn, wordt het voor jou als ontvanger persoonlijker.

Ik ontvang zo nu en dan mails van mensen die al eerder bij een medium geweest zijn en naar huis gingen met een fijn gevoel maar soms de kers op de slagroom missen.Ze hadden graag iets specifieks gehoord. Ik leg hen dan uit dat ik ook niet de wijsheid in pacht heb en dat ik het moet doen met de informatie die wordt doorgegeven. Overigens is dit mijn waarheid, hoor. Misschien ervaren anderen mediums dit anders en dat kan. De informatie die bij mij doorkomt is van belang op dat moment voor jou als ontvanger. Dus, geeft het jou rust als je hoort dat de overledene jou en/of jouw kinderen beschermt, dan wordt die informatie doorgegeven.

Nogmaals, dit is mijn waarheid, zo werkt het bij mij. Maar wees niet getreurd, er komt altijd wel een klein detail naar voren hoor. Is het niet in de vorm van een grapje (een bepaalde humor die iemand heeft), dan kan het wel een opmerking zijn over jou. Kortom: iedere reading is verschillend maar een ieder krijgt de juiste hoeveelheid aan informatie door.

 

a0d9f7876b8b1efc1e708774b8cf2c2f

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *