Ondévit: het scannen van je energiesysteem

Gisteren was het zover: mijn eerste, officiële Ondévit behandeling. Een geweldige ervaring. Niet alleen maar voor de cliënte maar ook voor mijzelf! Met een Ondévit behandeling scan ik niet alleen jouw energiesysteem, er ontstaat ook een energie-uitwisseling tussen de ontvanger én de gever. Iedereen die dus bij mij op de behandeltafel komt te liggen, geeft mij ook iets. Soms een stukje heling, soms een stuk ziels herkenning Andersom natuurlijk ook: ik geef jou die energie die jij nodig hebt.

De cliënte van gisteren heeft al tijden last van haar onderrug en bekken; iets waar ik ook mee worstel de laatste tijd. Grappig dat ik dus niet alleen haar heel maar ook mijzelf tijdens de behandeling. Nadat ik alle kaartjes op haar had getest, heb ik die kaartjes die een onbalans aangaven, op haar lichaam laten liggen terwijl ik de energetische druppels maakte. Deze woorden doen direct al hun werk. Er zit een onbalans op deze woorden en door ze op het lichaam te laten resoneren, begint het helingsproces dus al. De druppels pakken het verder op en zorgen voor volledig herstel.

In het begin van de avond ontving ik een berichtje van haar.Wortelchakra

“Het is zo bizar, dat ik bij jou op de tafel lag heb ik geen last meer van mijn bekken of rug, en heb ik super warme voeten. Kan dit dat het nu al iets gedaan heb?” Jazeker heeft het al iets gedaan. Zij wilde meer in balans komen en van haar pijn in haar onderrug af. En zo geschiedde………..<3

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *