Ondévit, het werkt bij iedereen!

Een jaar geleden deed ik de basiscursus voor Ondévit therapeute. Zelf kwam ik met dit wonderspul in aanraking toen ik mijn zoon liet testen en niet veel later heb ik mijzelf een behandeling kado gedaan. Inmiddels ben ik al zo’n 6 of 7 tests verder en blijft het mij trekken.  De therapeute die mij behandelt werkt al bijna 15 jaar met Ondévit en doet er ongelofelijk veel goeds mee. Zij heeft de opleiding gevolgd, is erkend Ondévit therapeute en mag daarom veel uitgebreider testen als dat ik mag; ik ben bevoegd om de basistest af te nemen maar deze is echt al uitgebreid genoeg !

Met Ondévit word je op lichamelijk, geestelijk en spiritueel niveau getest én tegelijkertijd behandeld. Dat is het mooie van Ondévit: de test is tegelijkertijd ook de behandeling. Ik neem een spierkrachtmeting bij je af die bekend is vanuit de kinesologie. Via deze spierkrachtmeting laat jouw onderbewuste zien wat je nodig hebt. Wat niet aan het oppervlak mag komen, wordt ook niet getoond. Zodoende kom ik erachter waar jouw onderbewuste dus aan wil werken. Je kunt met Ondévit kun je daarom oneindig blijven testen.

Bij iedereen is de uitslag natuurlijk anders. Het aantal geteste kaartjes zijn bij de een soms wel 20 en bij een ander 4. Toch wil het niet perse zeggen dat de persoon met 20 kaartjes veel meer in onbalans is. De 4 kaartjes kunnen misschien wel een veel zwaardere lading hebben voor die persoon. Met de druppels die je meekrijgt, hef je de onbalans op.

Momenteel loop ik stage bij mijzelf. Spannend en enorm leerzaam. Zoveel mensen die op aan mijn oproep gehoor hebben gegeven, ik ben er enorm dankbaar voor. In de maand april ga ik weer een volgende hoos inplannen. Ik ben voor in april dus weer op zoek naar proefpersonen. Het kost je alleen de energetische druppel én een ritje Hoofddorp. Wil je meer weten? Mail mij op su@sureads.nl en ik leg je alles uit. Ik beloof je dat je ervan opknapt want Ondévit doet altijd wel iets bij iedereen!

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *