Ondévit – virusscanner voor ons energetische systeem

Wil jij weten wat er écht diep van binnen bij jou speelt? Wat heeft jouw onbewuste opgeslagen waarvan jij je niet bewust bent?

We stoppen veel weg tijdens ons leven. Traumatische ervaringen, blijde gebeurtenissen, zware periodes.  Als vanzelf worden deze dingen automatisch opgeslagen op onze harde schijf. Een bestand opslaan op je computer wat je kent, zet je vaak in het juiste mapje of folder. Je geeft deze folder een naam en hiermee categoriseer je al je bestanden. Raakt deze folder vol, dan maakt de computer op de achtergrond een sub folder aan en zonder dat wij dit doorhebben, kan er op de sub folder op sub folder worden aangemaakt. En zo gebeurt het dan een bepaalde bestand zo ver weggestopt wordt, dat we ons niet meer bewust zijn van dit bestand. Totdat onze computer langzamer wordt en zelfs gaat vastlopen. De harde schijf raakt overvol door al die mapjes in mapjes in mapjes en  is er niet 123 te achterhalen door welk bestand de computer nou vastloopt.

We gooien er dan vaak een virusscanner overheen. Deze traceert virussen of grote bestanden die veel ruimte in beslag nemen waardoor onze computer trager wordt. Opmerkelijk is dat als de virusscanner dit zoekgeraakte bestand naar voren haalt of benoemt, we dan vaak een ‘oh ja, die had ik ook nog ergens opgeslagen’ moment teweegbrengt.

Tijdens een Ondévit behandeling krijg je dus een soort virusscanner over je energetische systeem heen waardoor er vanuit je onderbewuste bepaalde thema’s aan de oppervlakte komen die al jaren voor onbalans zorgen maar waarvan jij je niet bewust bent. Door een test die ik afneem bij je met een magneet en kaartjes met daarop geschreven woorden, wordt deze onbalans benoemt en zorgen energetische druppels daarna voor het opheffen van de onbalans. Jouw onbewuste laat mij zien waar het aan wil werken, ik weet zelf ook niet van tevoren wat er zich aandient.

 

 

Meer weten?  Kijk op https://www.sureads.nl/ondevit en maak een afspraak via het contactformulier op mijn site.

 

Liefs,

Su

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *