Ondévit

~ De kracht van geschreven woorden ~

Als ons mentale, fysieke en emotionele lichaam niet met elkaar in harmonie is, kunnen er allerlei klachten ontstaan op het fysieke en/of emotionele vlak. Denk dan aan bijvoorbeeld een griep, hoofdpijn maar ook aan overspannen raken, een burn-out of depressief raken.

De Ondévit therapie brengt de balans terug tussen ons mentale, fysieke en emotionele lichaam. Je energiesysteem komt weer op peil waardoor je veel meer vanuit eigen kracht de wereld kunt instappen in plaats vanuit overleving of pijn. 

Al onze emoties liggen opgeslagen in ons lichaam. Van sommigen hebben we weet, van de meeste niet. Als je iets overkomt, bijvoorbeeld een emotionele eerste schooldag, kan dit soms extra heftig zijn doordat dit ook gebeurd is bij bijvoorbeeld een oma. De opgeslagen herinneringen in onze cellen worden dan als het ware geprikkeld, waardoor wij er ook op gaan reageren.

Woorden, geschreven of gesproken, bestaan uit energie, uit trillingen. Heb jij een bepaalde klacht zoals bijv. hoofdpijn, dan kan zelfs de energie van het woord ‘hoofdpijn’ belastend zijn voor je.Je energie valt als het ware even weg door dit woord. De Ondévit therapie laat nauwkeurig zien welke woorden belastend zijn voor jou door middel van speciale kaartjes met daarop geschreven woorden. Het testen van deze kaartjes doe ik met een spierkrachtmeting. De kaartjes die uit de test naar voren komen, worden omgezet in energetische druppels. Deze druppels bevatten precies de energie en de informatie van de gevonden woorden en moeten worden ingenomen en opgemaakt. Alleen op die manier behaal je het beste resultaat. Gemiddeld krijgt men 2 tot 3 flesjes met druppels mee. 

Het mooie van de Ondévit methode is, is dat de test ook direct de behandeling is; de energie wordt direct al peil gebracht via de magneet en de woorden op de kaartjes.