Op naar 2018!

Omdat het nieuwe jaar voor de deur staat, en ik daardoor het afgelopen jaar evalueer, werp ik ook altijd een blik op mijn website. Passen de teksten nog,  moet ik misschien weer eens nieuwe afbeeldingen gaan gebruiken en resoneren de tarieven nog bij mijn skills?

Afgelopen jaar heb ik de Ondévit behandelingen volop gedaan en wat zijn die ongelofelijk goed uitgepakt. Ik moest stage lopen bij mijzelf en door die stage heb ik genoeg ervaring opgedaan. Niet alleen de ontvanger komt in balans door de Ondévit druppels, ik als behandelaar raak vertrouwder met deze methode en zie steeds beter wat voor een wonderlijk goedje het eigenlijk is.Maar ja, tijdens het stage lopen hanteer je ook tarieven die daar bij passen. Voor aankomend jaar heb ik dit tarief iets bijgesteld ook omdat de spullen die ik inkoop duurder zijn geworden.

De fotoreading is goedkoper geworden. Was ik in het begin hier best lang mee bezig, nu kost het mij minder tijd maar gelukkig doe ik het nog met dezelfde liefde en passie. Verder heb ik de pagina Readings qua tekst vernieuwd. Er zijn zoveel manier van readings geven, ik kan ze niet allemaal benoemen maar heb het wel wat uitgebreider uitgelegd.

Ik wil jullie allemaal een hele fijne, liefdevolle, warme en gezellige jaarwisseling toewensen. Maak er een magisch mooi nieuw jaar van, iets wat ik zeker ga doen. Ook in 2018 ben ik er voor jou !

 

 

 

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *