Oude patronen, trauma’s & ziektes: hoe worden ze doorgegeven?

 

Zolang ik mij kan herinneren, is mijn moeder is bezig geweest met bewegen en fit blijven. Lopen, fietsen, sporten in de sportschool, niet teveel snoepen en zo min mogelijk ongezonde dingen eten. Ik denk dat het haar angst was om afhankelijk te worden als ze in een rolstoel zou belanden of iets dergelijks. Nu nog steeds doet ze er alles aan om mobiel, zelfstandig en zo min mogelijk afhankelijk te zijn. Mijn zussen en ik hebben dit letterlijk en figuurlijk meegekregen. Wij groeiden hiermee  op en voor ons was dit heel gewoon; wij wisten niet beter. Op latere leeftijd heeft dit zich bij op ons alledrie op verschillende manieren geuit. Waar de een ervoor zorgt om op een bepaalde gewicht te blijven hangen (en er alles aan doet om niet over dit getal heen te gaan), ging de ander als een bezetene naar de sportschool. Fitness gecombineerd met proteïne shakes en alleen maar rijst en kip enzovoort, moest ervoor zorgen dat al het vet werd weg getraind en dus bleef er alleen maar een pezig gespierd lichaam over.

Mijn moeder heeft dit niet alleen maar aan ons doorgegeven omdat wij hiermee geconfronteerd werden en in opgroeiden, laten zien als klein kind even aan ons omdat wij hiermee opgegroeide,  ze heeft het genetisch ook doorgegeven. Het zit opgeslagen in onze cellen want, onze cellen hebben namelijk een geheugen. Deze cellen vernieuwen zich Iedere 7 jaar volledig. Ze krijgen als het ware een volledig nieuw lichaam. Toch zetten ziektes, en oude patronen zich voort. Dat komt omdat elke nieuwe cel de vorige (oude) cel kopieert. En zo krijg je angsten, verdriet, ziektes  maar ook positieve ervaringen mee van je voorouders.

Toen ik gisteren een mail kreeg van iemand die met soortgelijk verhaal naar voren kwam, wist ik direct dat dit hele gebeuren zich al eerder in haar familie moest hebben voorgedaan. Zij zelf had nooit zoiets meegemaakt of beleefd maar niet veel later vertelde ze over een familielid die ook in zo’n situatie terecht is gekomen.  Maar, hoe los je zoiets op? Zij wilde graag een reading voor zichzelf. Om inzicht te krijgen in het geheel is dat meer dan prima en dit kan je zeker weer een stapje verder brengen in het geheel maar echt oplossen doe het het niet.

Ondévit daarentegen brengt dergelijke storingen in balans waardoor je beter in je vel komt te zitten, krachtiger wordt. 62 kaartjes met geschreven woorden worden in samenwerking met een magneet op jouw lichaam gescand, Woorden geven namelijk een trilling af en de magneet versterkt de trilling van de woorden en scant het woord dus als het ware op je lichaam.Jouw cel herkent dit  woord (de trilling) en zal de woorden die als ‘niet fijn’ of ‘naar’ herkent worden, naar laten komen. Door middel van een spierkrachtmeting kan ik die verstoorde woorden traceren.  Na de test zet ik deze woorden om in energetische druppels en zodoende worden storingen oftewel onbalans in jouw energiesysteem hersteld en in evenwicht gebracht. Omdat je op lichamelijk, geestelijk én spiritueel niveau getest wordt, doet het altijd iets !

 

 

Ben jij nieuwsgierig naar Ondévit en wat het voor jou zou kunnen doen?

 

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *