Over Suzannah de Groot

“You are you and that is your power” las ik ooit ergens en deze quote omschrijft mijzelf perfect. Ik ben ik inderdaad. Net als jij en ieder ander; uniek in haar soort. Als ik mezelf moet omschrijven wie ik ben of wat ik doe, moet ik altijd eventjes nadenken. Ik ben lange tijd op zoek geweest naar een soort rol die ik kon vervullen maar dat gaat niet, simpelweg omdat ik niemand anders kan zijn dan mijzelf.

Spiritualiteit speelt al heel lang een grote rol in mijn leven. Door spiritualiteit ben ik bewuster gaan leven en gaan inzien dat door middel van mijn eigen gemaakte keuzes, jij het bent die de route bepaalt van de reis die het leven heet. Het is een ontdekkingsreis. Onderweg ontdek je steeds weer nieuwe dingen. Niet alleen over het leven zelf maar ook over jou en wie jij in werkelijkheid bent.

Jij en ik dragen een enorme kracht in ons, namelijk: de IK kracht. Vanuit deze IK kracht kun je alles aan. Zodra jij je bewust wordt van deze power, en je leert hem te gebruiken, zul je inzien dat jij de schepper bent van jouw eigen leven. Zie je leven als een blanco canvas; je kunt een foto of een ander schilderij naschilderen of je laat je dromen tot leven komen op het canvas. 

suzannah de groot