Readings

~ Energy never lies ~

20160823-142757-_MG_3190- Bibi Veth

Wat is een reading?

Zoek op internet op wat een reading is en de omschrijvingen en uitleg vliegen je om de oren. Logisch ook want ja, wat is een reading nou eigenlijk? De meest letterlijke uitleg is: reading is een helderziende lezing van je energie. Een wat? hoor ik je denken. Juist, ja. Dat dus. 

Alles bestaat uit energie. De mens dus ook. We zenden deze energie niet alleen uit maar ontvangen ook met onze interne antennes. In deze energie zit een heleboel informatie opgeslagen. Door jouw energie te lezen, zonder filters, komt de opgeslagen informatie bij mij binnen die ik vertaal. Ik maak het onbewuste in jou bewust en zodoende leer jij anders kijken naar situaties, gevoelens of het verleden. 

Een reading geeft inzicht. Je krijgt inzicht in eigen kunnen, in je kracht. Je zult ontdekken dat je veel meer van jezelf weet dan je denkt. Een reading geeft ook inzicht welke energie van jou is. Omdat alles met elkaar verbonden is, kun je dus ook gemakkelijker energie binnenhalen die niet van jou is. Dat betekent dat jouw eigen energiesysteem verstoord wordt andermans energie en dat kan jou behoorlijk in de weg gaan zitten. Energie moet kunnen stromen tenslotte. Denk bij andermans energie aan bijvoorbeeld gedachten of gevoelens  Als ze niet van jou zijn, kan dat verwarring geven of onzekerheid opleveren, het verstoort je eigen energiestroom.

PERSOONLIJKE READING

In een persoonlijke reading gaan we samen kijken waar jij tegenaan loopt of waarin je vastloopt. Dat kan zijn in werk, relaties, studies of met jezelf. Misschien weet je niet welke weg je in wilt slaan of wat je kunt doen om jezelf te bevrijden van oude patronen en overtuigingen. Een persoonlijke reading duurt een uur tot anderhalf uur en in die tijd kun je al die vragen stellen waarmee jij inzicht krijgt in je eigen situatie. Zo wordt jou vanzelf duidelijk waarom de dingen gaan zoals ze gaan.

FOTOREADINGS

Een foto reading is voor diegene die niet perse een privé-consult willen of die te ver weg wonen,. Dit is een mooi alternatief want vanaf een foto komt ook veel energie vrij die ik ook kan lezen. Een foto reading gaat altijd via de mail.

Hoe werkt dit?
Na een aanvraag via de site, mail je mij een foto met de vragen die je wilt stellen. Dit kan een foto zijn van jezelf, van jouw kinderen of van een verloren dierbare. Foto’s van partners, vrienden, collega’s en alles daarbuiten lees ik niet. Het is niet aan mij om vertellen waarom die ene persoon niet ingaat op jouw toenadering maar ik kan je wel vertellen welke stappen jij kunt zetten om de situatie te draaien.

Nieuwsgierig geworden? Doe een aanvraag via de contactpagina en zie wat gebeurt! Voor € 35,00 krijg je een uitgebreide reading op het moment waarop het jou uitkomt. Bekijk de tarieven!

GROEPSREADINGS

Naast een privé-consult of een fotoreading geef ik ook readings in groepsverband. Een sfeervolle avond samen met familie, vrienden of misschien wel collega’s bij jou thuis. Één voor één ontvang je een persoonlijke boodschap onder het genot van een hapje en een drankje.De groep kan bestaan uit minimaal 4 tot maximaal 8 personen. De kosten voor groepsreadings zijn € 20,00 p.p.

Er zijn nog veel meer vormen van readings geven. Via Skype, via een kleine kaartlegging of via een telefonisch consult.

Wil je meer weten? Dan kun je mij altijd bereiken via de contactpagina of Facebook. En kijk hier voor de tarieven.