Tekens en signalen, ze zijn overal !

Ik ben op weg naar een afspraak met een dame bij een uitzendbureau. Gisteren heb ik contact gehad met haar en zij heeft een ontzettende leuke vacature doorgezet. Na het lezen van de functieomschrijving, roept alles in mij: JA en LEUK ! Na een korte motivatiebrief doorgestuurd te hebben, maken we een afspraak voor een intakegesprek. Zij wil tenslotte ook weten met wie zij te maken heeft, ook al prijkt er netjes een foto op mijn CV.

 

Het uitzendbureau werkt voor een enorm groot bedrijf en zit daarom ook met een eigen kantoor bij dit bedrijf in. Een bedrijf met ca.1500 werknemers dus functies zijn er wel te vinden in vele soorten en maten. Bij aankomst meld ik mij eerst bij de receptie want de slagbomen zijn dicht en dus zal ik mij eerst moeten melden. Een vriendelijke man legt mij uit waar ik heen moet en dus stap ik vrolijk weer in mijn autootje en rijd de richting op die hij uitlegde. Ik parkeer mijn auto en loop naar de ingang. Op de stoep voor de schuifdeuren staat een twee hekjes waar ik tussendoor moet. Ineens vliegt er vanuit de bomen een koolmeesje op en gaat op het hekje zitten. Hij kijkt mij eventjes aan en vliegt daarna direct verder. Er loopt een rilling over mijn hele lijf. Een mooier signaal kan ik niet krijgen. Wie het koolmeesje was, ik heb geen idee maar de betekenis van de koolmees, maakt alles goed:

~De koolmees staat symbool voor waarachtigheid, werkelijkheid, acrobatiek, vrolijk, zonnig en zorgeloos ~

 

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *