Voorouderlijke bagage

Gisteren keek ik naar een documentaire “Molukkers in Nederland”. Deze serie vertelt het verhaal hoe de Molukkers uit hun eigen land verbannen werden en naar Nederland kwamen waar ze eigenlijk ook niet welkom waren. Er werd hun beloofd dat ze ooit weer naar huis zouden terugkeren maar dit bleek een valse belofte te zijn.

De Molukkers die voor deze serie geïnterviewd werden zijn de kinderen van Molukkers die noodgedwongen verbannen werden. Zij vertelden hoe pijnlijk dit alles voor hun ouders geweest is. Het trauma is ook bij deze kinderen, en deels zelfs ook voor de kleinkinderen, nog altijd aanwezig. De pijn van de ouders was niet alleen zichtbaar en voelbaar; op cel niveau dragen de kinderen dit leed mee. Het zit dus letterlijk en figuurlijk in de genen.

Dit trauma is met de Ondévit methode op te sporen. Geschreven woorden op speciale kaartjes worden met een magneet op je lichaam getest en deze informatie wordt via de hersenen doorgestuurd naar het lichaam. Met een spierkracht meting met de arm wordt duidelijk waar jij ‘last’ van hebt. Het is het onbewuste wat via deze test laat zien wat jouw mentale, fysieke of spirituele lichaam in de weg zit. Vrijwel alles is te testen. Denk aan alle woorden die met familie te maken hebben (vader, moeder, broer en zus), klieren (schildklier, pijnappelklier), namen van mensen, meridianen maar ook allerlei klachten (hoofdpijn, slecht slapen, buikpijn). Een test kan helemaal afgestemd worden op jou. Misschien is er op je werk iets waar je mee vastloopt of denk aan alles wat te maken heeft met het corona virus. In een intakegesprek bespreken we samen wat je klachten zijn of waar je last van hebt, zowel lichamelijk, geestelijk emotioneel en in je omgeving, daarop maak ik een test en op die manier komt de juiste informatie naar voren. De woorden die naar voren komen als zijnde in de weg zittend, zet ik om in energetische druppels om op je lichaam (mentaal, fysiek of spiritueel) weer in harmonie te brengen met de energie van het woord.

In de maand Juni betaal je voor een Ondévit consult geen € 70,00 maar € 50,00. Dit is exclusief de energetische supplementen. Gemiddeld zijn je 2 a 3 flesjes nodig om alle onbalans weer in balans te brengen.

Vul het contactformulier in op mijn site en ik kom snel bij je terug. Dan kunnen we samen gaan kijken wat Ondévit voor jou kan doen.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.