Wat ben ik nou eigenlijk?

Zo’n acht jaar heb ik nu mijn eigen coachingspraktijk en in die jaren ben ik natuurlijk gegroeid. In het begin is het behoorlijk zoeken naar een eigen werkwijze. Wat wil je kunnen aanbieden? Waar is behoefte aan ? Dat laatste verandert natuurlijk regelmatig. Je groeit als mens waardoor er iedere keer behoefte is aan andere dingen. En dat geldt voor mij net zo. 

Vandaag kwam ik met iemand in contact die wel vaker bij mediums is geweest en hier helaas een minder prettige ervaring mee had gehad. Vijf jaar geleden had dit mijn ego gestreeld: iemand noemt je een medium, maar ik kom meer en meer tot besef dat ik niet echt een medium ben. Vreemd want ik ben echt wel helderziend, helderwetend én heldervoelend. Ik kan voorspellen, ik kan terug in de tijd en toch zijn dat niet de dingen waar ik mij volledig op focus. Ik ben geen waarzegster en wil dat ook zeker niet zijn. Maar ja, wat ben ik dan wel? 

Áls ik mijzelf dan een label mag geven, ga ik voor die van lichtwerker. Als ik het Google komt de volgende tekst naar voren:

“Een lichtwerker is een mens dat vanuit licht en onvoorwaardelijke liefde leeft en dit deelt. Het bewustzijn op aarde kan zo worden vergroot naar een nog liefdevoller en ‘ruimer’ bewustzijn”. Er wordt ook gesproken over zielen die in deze tijd incarneren om de mensheid te helpen ontwaken. Nou, dat dus. Het is zeker hoe ik het voel. Als ik het mag personaliseren dan zou ik zeggen dat ik het onbewuste in jou bewust maak. Mensen zijn zich niet direct bewust van hun kracht en kwaliteiten die in hen verborgen zitten. Dat ben je wel als je hier op aarde geboren wordt. Puur. Helemaal jezelf. Totdat alle programmeringen en conditioneringen van de wereld over je heen worden gegooid. Hierdoor raak je steeds verder afgesplitst van je Ware Zelf en zodoende raak je ook meer afgesplitst van jouw krachten en kwaliteiten.

Ik wijs jou de weg naar deze schatten waardoor je weer in aanraking komt met je Ware Zelf, jouw inner power.  Vanaf het moment dat jij je bewust bent van deze kracht, kun je er namelijk zelf ook mee gaan werken. Overigens geldt dat voor alles wat in je zit, alleen heb je soms iemand nodig die je dat bewust maakt. Oftewel: die je doet laten ontwaken.  

Maar ja, het is wel een beetje een rare titel op een visitekaartje: lichtwerker. Ontwakings coach? Neeeeuuuwww. Wakkerschudder? Nope. Ach weet je, het hoeft ook geen naam te hebben. Ik ben ik, gewoon door te zijn. En dat is het!

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *